"...bel voor een 

                                    bezichtigingsafspraak"

Peperdijk 51, Vlissingen

perceeloppervlakte: 660 m2

woonoppervlakte: 221 m2

aantal kamers: 4

aantal slaapkamers: 3

bouwjaar: 2010

Open huis elke eerste zaterdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur, ontvangst Peperdijk 19 te Vlissingen. Let op, alleen de modelwoning is te bezichtigen. De overige woningen zijn te bezichtigen op afspraak.

 

Het appartementengebouw Sibajak kenmerkt zich eveneens door een statige architectuur en een maximaal wooncomfort. De gevel valt op door een strakke vormgeving met kozijnen tot op vloerniveau waardoor een onbelemmerd zicht over Het Dok ontstaat. Het gebouw bestaat uit 5 bouwlagen met optimale lichtinval en een fenomenaal uitzicht. Royale buitenruimten op de zon zorgen voor een optimaal woongenot. Onder het gebouw bevindt zich een ondergrondse parkeerkelder, uitsluitend bestemd voor de bewoners van de appartementengebouwen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 115 tot maar liefst 221 m2 en worden allemaal afgewerkt met mooi, luxe sanitaire voorzieningen. Elk appartement met een individuele c.v. installatie en een gebalanceerd ventilatiesysteem.

 

SB 8

Een magnifiek penthouse op de vierde verdieping aan het Dok op de hoek van de Houtkade en de Wagenaarstraat met een woonoppervlakte van maar liefst 221 m2. Een woonkamer/keuken van ruim 100 m2 en drie meer dan royale slaapkamers. Door het terugvallende dakvlak aan de voorzijde ontstaat, ondanks de enorme ruimte, een bijzonder aangename sfeer. Grote bijkeuken en een separate binnenberging. Het geweldige, zonnige balkon van 34 m2 biedt een fenomenaal zicht over Vlissingen en de Westerscheldemonding.

Complete badkamer met inloopdouche en 2e toilet. Twee eigen plaatsen in de parkeerkelder.

Koopsom € 749.900,00 v.o.n.

 

 

Vlissingen - Badhuisstraat 16 - (0118) 41 40 14 - makelaar@bertbimmel.nl