Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Noordweg 7 in Middelburg 4333 GA

Noordweg 7

4333 GA Middelburg
Vraagprijs € 169.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Een magnifiek gelegen woonhuis van 70 m2, thans in gebruik als kapsalon. Niet groot maar buitengewoon charmant. Dit object is in 2003 volledig nieuw gebouwd, voldoet dus aan moderne eisen van isolatie, zowel thermisch als akoestisch, en is het voorzien van moderne installaties van gas, water en elektra. De begane grond is voorzien van een entree, woonkamer met meterkast; toiletruimte; opgang naar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 70 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Een magnifiek gelegen woonhuis van 70 m2, thans in gebruik als kapsalon. Niet groot maar buitengewoon charmant. Dit object is in 2003 volledig nieuw gebouwd, voldoet dus aan moderne eisen van isolatie, zowel thermisch als akoestisch, en is het voorzien van moderne installaties van gas, water en elektra.
De begane grond is voorzien van een entree, woonkamer met meterkast; toiletruimte; opgang naar de verdieping en een aanbouw, thans in gebruik als magazijnruimte met toegang naar de kleine binnenplaats.
De verdieping bestaat uit een open werk- of woonruimte met een apart toilet en een technische ruimte met de CV-ketel (2006). In het achterdakvlak is een grote dakopbouw waardoor veel ruimte is ontstaan. Bovendien biedt het toegang naar het platte dak van de aanbouw waarop u heerlijk van de zon en van het uitzicht kunt genieten.
Het uitzicht aan de voorzijde is echt geweldig met een onbelemmerd zicht over de Vest en de monumentale Bolwerken van Middelburg.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 169.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 70 m² Verkoopoppervlakte 39 m² Perceeloppervlakte 59 m² Frontbreedte 500 cm Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
70 m²
Verkoop vloeroppervlakte
39 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.