Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Vlissingen 4381 NK

Ketelmakerij Vlissingen, Fase 2

4381 NK Vlissingen

Omschrijving

Inloopavond Ketelmakerij: iedere twee weken.
U kunt dan bij ons terecht voor al uw vragen over het wonen in Ketelmakerij. Dus overweegt u een woning te kopen in Ketelmakerij? 
De inloopavonden vinden plaats op donderdag: 2 + 16 januari, 20 februari, 5 + 19 maart van 19.00 - 21.00 uur op ons kantoor (Badhuisstraat 16 Vlissingen). Kom langs. De koffie staat...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 249.900,- tot € 354.000,- Gebruiksoppervlakte 130 m² t/m 222 m² Inhoud 468 m³ t/m 829 m³ Perceeloppervlakte 79 m² t/m 164 m² Start Verkoop 19-12-2018 Aantal kavels 24 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Inloopavond Ketelmakerij: iedere twee weken.
U kunt dan bij ons terecht voor al uw vragen over het wonen in Ketelmakerij. Dus overweegt u een woning te kopen in Ketelmakerij? 
De inloopavonden vinden plaats op donderdag: 2 + 16 januari, 20 februari, 5 + 19 maart van 19.00 - 21.00 uur op ons kantoor (Badhuisstraat 16 Vlissingen). Kom langs. De koffie staat klaar!  

Stoer en maritiem wonen!
Het aanbod van fase 2 ligt, net als de woningen van fase 1, in het fraaie, carré-vormige complex van Ketelmakerij. De woningen liggen rondom het fijne parkeerterrein. Aan jou de keuze welk woningtype bij je past en in elk geval woon je altijd aan of dichtbij Het Dok in de stoere, maritieme sfeer van het Scheldekwartier. Een unieke woonlocatie vol historie.

Blok D 7 eengezinswoningen
Het kleinschalige blok D ligt aan de gezellige Hellingbaan bij Het Dok. Bij blok D springt de pleinachtige setting aan de voorzijde eruit; een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en waar de kinderen veilig spelen.

De woningen zijn daarnaast wat dieper dan de woningen in blok A1 zodat er meer dan voldoende leefruimte is voor jou, je huisgenoten en je bezoek. Blok D biedt veel woongenot op een fijne locatie in een gave woning waar in de gevel op moderne wijze Zeeuws kant verwerkt is.

Blok A1 16 eengezinswoningen
De woningen in blok A1 hebben een zonnige achtertuin op het zuiden. Hier geniet je van een gezellige BBQ of lees je in de zon een boek aan het eind van een drukke werkdag.

De woningen zijn breder dan de woningen in blok D en bieden nét die extra ruimte zodat je royaal je interieur kwijt kunt. De uitstraling van de woningen laten niets te wensen over: ze zijn robuust van uitstraling en het Zeeuwse kant op de gevel is die knipoog naar het rijke verleden van Vlissingen.

Wonen en werken in blok A1
De woon- werkwoning is uniek en combineert het beste van wonen en werken onder één dak. De commerciële ruimte is zeer royaal en biedt een zee aan ruimte om te werken op een strategische locatie in Vlissingen.

In de werkpauze geniet je in het zonnetje op een bankje aan Het Dok. Op de begane grond van deze woning zit de commerciële ruimte en je loopt via de sfeervolle tuinkamer naar de achtertuin. Een unieke plek om tot rust te komen. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met terras en complete keuken.

Aan bergruimte geen gebrek, want op de eerste woonlaag is een royale berging/techniekruimte. De woonlaag daarboven voorziet in drie slaapkamers. Een unieke woning met heel veel mogelijkheden voor werk en privé!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 249.900,- - € 354.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 130 m² t/m 222 m² Inhoud 468 m³ t/m 829 m³ Perceeloppervlakte 79 m² t/m 164 m² Start Verkoop 19-12-2018 Aantal kavels 24 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.