Bert Bimmel Makelaardij

Badhuisstraat 16
4381 LS Vlissingen
Tel: 0118-414014
makelaar@bertbimmel.nl
Bouwnummer 14, 4381 NK Vlissingen Koopsom € 277.000,- v.o.n.
Bouwnummer 14 in Vlissingen 4381 NK

Omschrijving

Op het Scheldekwartier in Vlissingen, waar tot enkele decennia geleden, grote schepen van de helling gleden, wordt een uitzonderlijke, nieuwe woonwijk gerealiseerd die grenst aan de historische binnenstad. Onderdeel van deze realisatie is het gebied waar tot in de tachtiger jaren van de vorige eeuw een enorm gebouw stond: de Ketelmakerij.

Aan De Willem Ruysstraat (30 km zone) worden in blok A1 ruime eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen in blok A1 hebben een robuuste uitstraling wat de verbinding weergeeft met het gebouw van de Ketelmakerij wat op deze plek stond. Verdeeld over drie bouwlagen en een woonoppervlak van maar liefst 130 m2, is dit een hoekwoning met verrassend veel leefruimte en 30 cm breder dan de woningen in blok D. De woningen worden voorzien van een compleet uitgevoerde keuken van Bruynzeel. Het sanitair is van Villeroy & Boch. Uiteraard heeft u volop de mogelijkheid om de keuken en het sanitair naar eigen wens aan te passen. De woningen zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van comfortabele vloerverwarming als hoofdverwarming. De woningen worden voorzien van zonnecollectoren. Elke woning heeft een buitenberging en een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Perfecte ligging van de tuin op het zuiden waar je geniet van je boek of van een gezellige BBQ. Aan de voorzijde wordt een zogenaamde Delftse stoep gerealiseerd.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 277.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 130 m² Inhoud 468 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend