Diensten

Verkoop

Voorafgaand aan de verkoop van uw woning wordt met een logisch stappenplan inzicht gegeven in een glasheldere aanpak. Vanaf het startpunt tot en met de eigendomsoverdracht. Daarbij hoort uiteraard ook duidelijkheid over de kosten. Daarbij is het vaststellen van de juiste vraagprijs een eerste en misschien wel de belangrijke stap in het verkooptraject. De manier om te komen tot maximale aandacht voor uw woning, een optimale opbrengst en een zorgeloze verkoop leggen we u graag uit in een persoonlijk onderhoud. Evenwichtige promotie, eerlijke informatie en een bijzonder vergaande service zijn slechts enkele aspecten die maken dat zowel verkoper als koper in een sfeer van vertrouwen duidelijke afspraken kunnen maken. Daarbij is het lidmaatschap van de NVM van doorslaggevend belang.

 

Aankoop

Statistisch koopt u slechts drie maal in uw leven een andere woning. Dat betekent in ieder geval dat u er nooit bedreven in wordt. Het risico dat u bij het aankopen van een bestaande woning iets over het hoofd ziet is groot. Of het dan gaat over een bouwkundig of een installatietechnisch aspect, over een juridische of een publiekrechtelijke kwestie: wij doen elke dag niets anders. Daarnaast zal in de fase van onderhandelingen voor u geld worden verdiend doordat wij dagelijks met dat bijltje hakken en dus het onderste uit de kan weten te halen, zonder het deksel op de neus te krijgen. De hele contractuele afhandeling tot en met de eigendomsoverdracht wordt u uit handen genomen. Dat is voor u een hele geruststelling. De kosten zullen u meevallen, wij verdienen die dubbel en dwars voor u terug.

 

Taxaties

Reeds meer dan 30 jaar ervaring in het taxeren van onroerende zaken in Zeeland. Die ervaring, gevoegd bij veel bouwkundige en juridische kennis, maakt dat de adviezen en de rapporten van Bert Bimmel makelaardij een wezenlijk onderdeel vormen bij het nemen van een beslissing voor aan-of verkoop of bij een financieringsaanvraag. Als het nodig is kan een taxatie binnen 24 uur gereed zijn. Snel, compleet en inzichtelijk.

Klik hier voor uw taxatieaanvraag