Mijn favorieten

Waardebepaling

Wat is de waarde van je woning?

Bert Bimmel Makelaardij komt graag op bezoek om een indicatie te geven van de huidige verkoopwaarde. Dit gebeurt gratis, vrijblijvend én snel.

Wat is een waardebepaling? 

Hierbij stellen wij de waarde van uw woning vast. Bij een waardebepaling krijg je alleen een indicatie van de waarde te horen. Een waardebepaling is gratis. Op deze pagina kunt u de gratis waardebepaling aanvragen. 


Hoe gaat zo’n waardebepaling in zijn werk?
Na het maken van een afspraak komt er een makelaar langs om de woning te bekijken. We maken samen een rondje door het huis en nemen alle bijzonderheden door. Zorg dat je zoveel mogelijk gegevens over de woning voorhanden hebt. Hoe meer details, hoe preciezer wij de waarde kunnen bepalen. De waardebepaling duurt circa 30 minuten.
 

Vraag hier een waardebepaling aan
 

Wat is het verschil met een taxatie?

Een waardebepaling is geen taxatie. Een taxatie is een uitgebreid rapport dat nodig is om bijvoorbeeld een hypotheek af te kunnen sluiten. Bij een taxatie stellen we de marktwaarde van de woning ook vast, maar hieraan zijn wel kosten verbonden. Dit komt omdat we een taxatierapport moeten maken en we bovendien vaak verplicht zijn om de waarde door een externe partij te laten ‘valideren’. Alleen als die externe partij goedkeuring geeft, zal de bank deze taxatie accepteren. Deze kosten worden aan je doorberekend. Naast vrijblijvende waardebepalingen verzorgen wij dus ook (betaalde) taxatieopdrachten.
 

Hoe lang is een waardebepaling geldig?
Waardebepalingen en taxaties zijn momentopnames. Het is de waarde van de woning als deze nu in verkoop komt. Als je het huis bijvoorbeeld een half jaar later pas in verkoop zet, kan de waarde anders zijn. Hebben we eerder een waardebepaling verricht, bel dan voor een update. Ook deze is gratis en vrijblijvend.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring