Mijn favorieten

Onze medewerkers

Bert Bimmel Makelaardij

H. bimmel
H. bimmel
Bert is als het ware de roerganger, die het beleid en de strategie van het bedrijf stuurt, maar die zich ook met de praktische uitvoering bezig houdt. Hij is betrokken bij alle commerciële activiteiten van het bedrijf.

Bouwkundige en taxateur van huis uit, gecombineerd met een sterk ontwikkeld gevoel voor klantvriendelijkheid. Door zijn lange staat van dienst en een brede visie op maatschappelijke ontwikkelingen is zijn kennis van de woningmarkt groot.
M. Neufeglise
M. Neufeglise
Monique is reeds zo’n 20 jaar verbonden aan het kantoor en heeft de opzet en ontwikkelingen van het bedrijf vanaf het begin meegemaakt.

U kunt haar tegenkomen bij alle buitendienst activiteiten. Naast haar rol als mede-eigenaar van de onderneming is zij ook nauw betrokken bij de aankoopmakelaardij.

De termen punctueel, consequent en uitstekende service staan bij haar hoog in het vaandel. Eigenschappen die in haar werk bijzonder goed van pas komen.
E. Bouwsma-de Looff
E. Bouwsma-de Looff
Sinds 2004 is Edith werkzaam op het kantoor in Vlissingen.

Met een groot gevoel voor service neemt zij de telefoon aan en is zij dus het eerste aanspreekpunt. Op een charmante manier weet zij snel “to the point” te komen. Zij is de spil van de administratie, weet van alle dossiers nagenoeg alles en zorgt er voor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt, vanaf de getekende opdrachtbevestiging tot en met de archivering na de eigendomsoverdracht.
V. Neufeglise
V. Neufeglise
Vanessa werkt sinds 1999 bij ons, sinds 2004 als NVM makelaar. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een frisse kijk op het makelaarswereldje.

Als volledig gecertificeerd, beëdigd NVM makelaar en taxateur, zorgt zij ervoor dat het aan- en verkooptraject tot ieders tevredenheid verloopt. Samen met Monique en Bert is ze volop betrokken bij alle commerciële en organisatorische activiteiten.

Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de marketing van het kantoor.