Mijn favorieten

Ons kantoor

Achtergrond
Ons kantoor is sinds 1990 actief op de onroerendgoedmarkt. Bert Bimmel heeft toen een bestaand makelaarskantoor overgenomen. Hiervoor heeft hij ook jarenlang in de onroerend goed branche gewerkt bij een internationaal ingenieursbureau. Het kantoor startte met twee personen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de toonaangevende makelaarskantoren in Zeeland.
 
Kennis van zaken
Bert Bimmel is bouwkundige van oorsprong, iets wat van groot belang is in dit vak. Ook de medewerkers van ons kantoor volgen regelmatig cursussen en trainingen om goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen, om kennis uit te breiden en vaardigheden te ontwikkelen. Twee kantoorleden zijn volledig gecertificeerd NVM makelaar. Certificering houdt onder andere in dat de makelaar volledig geschoold blijft op het gebied van de makelaardij en het praktijkdiploma makelaar-taxateur heeft behaald. Tevens is hij of zij verplicht elk jaar bij te scholen.
 
Betrouwbaar
In de onroerendgoedmarkt zijn wij inmiddels geen onbekende meer. Door de jaren heen heeft ons kantoor zich bewezen als een stabiele en betrouwbare partner, of het nu gaat om een eerlijk prijsadvies, een inzichtelijke kostenstructuur, een transparante werkwijze of een open communicatie. Betrouwbaarheid staat bij ons bovenaan. En dat is een noodzakelijk element bij het nemen van misschien wel één van de belangrijkste beslissingen in uw leven.
 
NVM (Nederlandse Vereniging van makelaars)
Ons kantoor is lid van de NVM. Lidmaatschap van de NVM garandeert onder andere:
  • Kennis: een goed opgeleide makelaar die zijn kennis op peil moet houden
  • Betrouwbaarheid: hij moet zich gedragen volgens de NVM-Erecode. Hij mag dan ook niet optreden voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen.
  • Inzicht: kent de woningmarkt op zijn duimpje. Via een computersysteem heeft hij inzicht in alle aangeboden woningen in de omgeving, ook bij zijn collega’s.
  • Zekerheid: is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid, waardoor hij geen financiële risico’s loopt. Dat is ook in uw belang.
  • Kunde: kan adviseren over alle aspecten van aan- of verkoop. Hij heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van juridische haken en ogen.
  • Deskundigheid: luistert naar uw wensen, geeft deskundig advies en probeert een oplossing op maat aan te dragen.
  • Garanties: voor eventuele klachten over en geschillen met uw NVM-makelaar kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM en indien nodig een beroep doen op de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij. 

Bert Bimmel Makelaardij

Kantoor Vestiging Bert Bimmel Makelaardij

Adresgegevens

Badhuisstraat 16
4381 LS Vlissingen